Tütünlü İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin düşüncelerini gerçekleştirdiği, Akedemik, sosyal, bilimsel, sportif ve kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren, Bünyesinde çalışılacak en ideal ilkokulu olacaktır.

Misyon: Milli ve manevi değlere bağlı, aydın fikirli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, çağın ihtiyaçları doğrultusunda kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmektir. Bu amaçla biz, bilimsel düşünce rehberliğinde hayal gücü, sevgi ve ekip ruhunu esas alarak öğrencilerimizin eğitim-öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen donanımları kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://768749.meb.k12.tr

Adres - TÜTÜNLÜ KÖYÜ KÖYÜN KEDİSİ KÜME EVLERİ TÜTÜNLÜ KÖYÜ ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 118 ŞEMDİNLİ / HAKKARİ

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -